Een paar mooie vakantie bestemmingen

Geschreven door Redactie

Hier een paar bestemmingen waar we nu van kunnen dromen, en straks hopelijk weer naartoe kunnen. Sommige dichtbij, sommige ver weg, maar allemaal heel bijzonder.


Natuur en stranden op eiland Tenerife

Dit Canarische eiland heeft zoveel meer dan zonovergoten stranden. Zo vind je op Tenerife bijvoorbeeld El Teide, de hoogste berg van Spanje, waar je avontuurlijke hikes naar de krater van een eeuwenoude vulkaan kunt maken.

Wat Tenerife zo’n leuke vakantiebestemming maakt, is dat je er het hele jaar door naartoe kunt. In de zomer is het er aangenaam warm voor een strandvakantie, en in de winter is het nog steeds gemiddeld 19°. Voor wie het hoogseizoen wil vermijden en toch warmte zoekt, is het een hele goede keuze.


Puglia, de hak van de laars in Italië

In het uiterste zuiden van Italië ligt de regio Puglia. Voor wie nooit zuidelijker is gekomen dan Rome is dit de grote verrassing van Italië. Een regio die iedere vakantieganger zo ontzettend veel te bieden heeft. Niet alleen het landschap is oogstrelend mooi, je vindt er ook charmante dorpen, verscholen baaien en lokale specialiteiten. En dat allemaal onder de warme Zuid-Italiaanse zon.


Een dagje langs de Côte d'Azur

In de auto stappen, naar Zuid-Frankrijk rijden en daar 10 dagen - of hoe lang je wil - genieten aan de Franse zuidkust. Zwemmen op het mooie strand van Plage de l'Escalet (het mooiste strand van Frankrijk), terrasjes pakken in Saint-Tropez en Fréjus en kunst kopen in Saint-Paul-de-Vence . Een roadtrip langs de Côte d'Azur is een van de beste ideeën die je in 2021 kunt hebben.


Genoeg plekken om te bezoeken, en dit is nog lang niet alles! Google is je beste vriend voor dit soort dingen. Ontdek zelf plekken om heen te gaan en kijk of er leuke bestemmingen tussen zitten!


Onze Ambassadeurs