Kaasmakerij Almere Haven

Geschreven door Redactie

De beste kaasspeciaalzaak van Flevoland

De kaasmakerij in Almere Haven heeft een groot assortiment aan kazen die afkomstig zijn van de boerderij. Bij elke kaas wordt de boer van waar de kaas vandaan komt genoemd. Daarnaast is er ook een groot assortiment Stompetoren kaas. De Stompetoren kazen worden gemaakt in de Cono Fabriek, de kaasmakerij zegt dat het de lekkerste en eerlijkste kaas is uit de fabriek!

De koeling ligt vol met buitenlandse kazen, uit Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en Denemarken. Ze beschikken over de nodige kennis over allerlei soorten kaas en altijd opzoek naar bijzondere kazen om aan het assortiment toe te kunnen voegen.

Dat de Kaasmakerij kaas verkoopt is duidelijk, maar ze verkopen ook noten, wijn, port en biertjes die uit Almere zelf komen. De noten worden zelf gebrand, en zijn echt heerlijk! Op vrijdag en zaterdag worden verse stokborden verkocht die ze zelf maken met Frans meel en bloem. Kom eens langs in de winkel op de Marktstraat 9 in Almere Haven. Of neem een kijkje op de website www.dekaasmakerij.nl.