Waar kan je Mexicaans drinken kopen bij jou in de buurt?

Jarritos is een merk van frisdrank in Mexico, opgericht in 1950 door Don Francisco "El Güero" Hill.

Het is eigendom van Novamex, een groot onafhankelijk bottelingconglomeraat gevestigd in Guadalajara, Jalisco, eigendom van de Hill & ac. Co.

Het wordt in sommige delen van Mexico ook gedistribueerd door de Pepsi Bottling Group en Cott. Jarritos is gemaakt in fruitsmaken en is minder koolzuurhoudend dan populaire frisdranken. Het is gemaakt in Mexico. Veel Jarritos-variëteiten zijn van nature gearomatiseerd. Het woord jarrito betekent "kruikje" in het Spaans en verwijst naar de Mexicaanse traditie van drinkwater en andere dranken in kannen van aardewerk. Geproduceerd in Mexico, worden ze verkocht in over de hele wereld. Jarritos wordt geleverd in glas en plastic van 370 ml  en 600 ml en in flessen van 1,5 liter.

Je kunt deze frisdranken meestal vinden bij je lokale Mexicaan of natuurlijk gewoon bij de Xenos!

Onze Ambassadeurs