Trouwjurken passen bij Wedding Wonderland Almere

Jurken passen zonder dat je gaat trouwen.

Bijna elke vrouw droomt al van kleins af aan over haar bruiloft. De liefde van je leven ontmoeten is natuurlijk al bijzonder, maar dé perfecte jurk vinden is voor iedere vrouw een uitdaging. Vind jij het te lang duren tot jouw liefde je ten huwelijk ten vraagt? Of misschien ben je wel happy single maar lijkt het je geweldig om eens zo’n prachtige jurk te dragen. Bij Wedding Wonderland kan je jurken passen voor de lol! Je voelt je een dagje een echte bruid, past verschillende jurken en loopt in jouw keuze over de catwalk. En wie weet komt jouw foto wel op de Wall of Fame te hangen in de winkel. En wist je dat er ook jurken zijn voor bruidsmeisjes?

Trouwjurken passen is natuurlijk een geweldige activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig middagje met vriendinnen. Er is ruimte voor een groep van maximaal 6 personen. Trouwjurken passen kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Reserveer vooraf op de website.