Echnaton opent ‘drop-off point’ voor Voedselbank Eindshow ‘De Pot 2000’ wordt online event

Geschreven door Redactie

Maandag 20 december gaat ‘De Pot 2000’ van start op scholengemeenschap Echnaton.

Vanwege de coronabeperkingen heeft de school besloten een extra ‘drop-off point’ op het schoolplein te openen. Almeerders worden verzocht hun houdbare producten voor de Voedselbank buiten aan te bieden. Ook de eindshow zal zonder publiek live worden uitgezonden.

‘Drop-off point’ schoolplein

Met ‘De Pot 2000’ wil Echnaton 2000 mooie liedjes verzamelen in ruil voor 2000 producten voor Voedselbank Almere. Wie wil bijdragen aan deze actie is welkom op woensdag 22 en donderdag 23 december bij het ‘drop-off point’ op het schoolplein. Deze is geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Bezoekers krijgen een kopje koffie en kunnen hun favoriete track en kerstgroeten laten horen op Echnaton FM.

‘echTalent Xmas Afterparty’

De traditionele eindshow wordt op vrijdag 24 december vanaf 10.30 uur live uitgezonden vanuit een lege aula. Tijdens de ‘echTalent Xmas Afterparty’ treden de beste acts van dit moment op en houdt ‘reverend’ Hedwig Kapel zijn kerstspeech. Ook maakt de school de opbrengst van de actie en de nummer 1 in ‘De Pot 2000’ bekend. De hele actieweek is live te zien op echnatonfm.nl. TP Productions verzorgt de audiovisuele faciliteiten.

Onze Ambassadeurs