Wijnspijs wandeling door mediastad Hilversum

Geschreven door Redactie

Ja, ja, het is weer tijd hoor! Op zondagmiddag 27 februari wordt de WijnSpijs Wandeling georganiseerd, op deze dag in Hilversum . Wil jij ook ontdekken hoe leuk de mediastad van Nederland is? Doe dan vooral mee. In een ongedwongen sfeer wandelen naar verschillende restaurantjes, en smullen van culinaire surprises.

Wat kan je verwachten op deze mooie dag?

  • Je kunt hoe dan ook zes heerlijke hapjes verwachten
  • Daarbij worden zes lekkere wijnen geserveerd
  • Ontdek zes van de leukste restaurants van deze stad
  • En dan krijg je ook nog de gratis WijnSpijs App van ons

We kennen Hilversum natuurlijk allemaal in combinatie met radio, tv en het mediapark. Maar wist je dat Hilversum ook veel te bieden heeft op culinair gebied? Nodig dan een paar gezellige foodie vrienden uit en doe mee met deze editie! Als je zeker van een plekje wilt zijn, boek dan nu en dan zien we je snel.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Voor andere Wijnspijs Wandelingen in andere steden en andere data klik hier 
Onze Ambassadeurs