Taekwondo Academy Almere zoekt vrijwilligers!

Geschreven door Redactie

Taekwondo Academy Almere kan wat helpende handen gebruiken voor de onderstaande vrijwillige functies:

-Secretaris

Lijkt het je leuk om mee te denken en deel te zijn van bestuurlijke besluiten bij Taekwondo Academy Almere? je werkzaamheden bestaan o.a. uit beheer van de mailbox, deelname aan hun maandelijkse vergadering. De functie secretaris is januari 2022 vrijgekomen.

-Lid kascommissie

Naar aanleiding van hun vorige oproep hebben ze inmiddels een vrijwilliger die deel uit wil maken van de kascommissie. Het zal fantastisch zijn om er nog een vrijwilliger  te hebben. Voor aanmelding of meer info kun je een mail sturen naar penningmeester@tkdaa.nl

-Lid Activiteitencommissie

Vind je het leuk om een activiteit voor kinderen te organiseren? Zij zoeken een creatieve vrijwilliger die hun feestcommissie kan verrijken. Samen met Andrea kan je gemiddeld een keer per maand een leuke activiteit verzorgen

-Trainingspakken: Inventarisatie

Omdat ze oude lijn trainingspakken niet meer kunnen bestellen, zijn ze genoodzaakt om een nieuw TKDAA-  trainingsoutfit te vinden. Vind je het leuk om je te orienteren en voor de club te inventariseren wat voor trainingspak bij hun past? Meld je dan aan!

Wil jij je aanmelden of heb je vragen? Mail naar donna@tkdaa.nl