Medium Paragnost Thomas Woolthuis

Geschreven door Redactie

Hij was ooit kapper, cameraman, hoofdredacteur en organisator van de officiële Miss Holland verkiezing.

Rond zijn 40ste levensjaar kwam hij erachter dat hij zich toch beter in zijn vel voelde in het spirituele dan in het rationele. Wij hebben het hierover bekend en erkend paragnost, medium, helderziende en Reiki master Thomas Woolthuis, ook een vaste schrijver voor het blad ParaVisie en samen met zijn vrouw Cindy eigenaar van Paranormaal & Spiritueel centrum Samma Saya in Haarlem. Inmiddels is zijn naam niet meer weg te denken en is hij een alom gevraagd en een graag gezien persoon in medialand en in tv-programma’s.

Thomas Woolthuis, onlangs uitgeroepen tot ‘Medium van het jaar’, ontpopte zich de laatste paar jaren als meestervoorspeller en heeft zijn roem mede te danken aan een aantal rake voorspellingen die hij oktober 2019 deed voor het jaar 2020. Zo voorzag hij, als zo’n beetje de enige helderziende, de komst van Corona en voorzag Thomas o.a. vrolijke en minder leuke gebeurtenissen van een aantal bekende Nederlanders. Een groot deel van zijn voorspellingen van het afgelopen jaar zijn eveneens uitgekomen. In 2015 kwam zijn eerste boek uit onder de titel 'Het 'lezen' van foto's en voorwerpen  psychometrie' In oktober 2019 kwam zijn tweede boek 'Paranormale voorspellingen en wat komt daar van uit?' op de markt, waarin hij veel bekende Nederlanders vroeg naar hun ervaring met paranormale zaken. Wij spraken Thomas in zijn gezellige appartement in Haarlem en wij zijn dan ook vereerd om te melden dat Thomas een aantal algemene voorspellingen voor het komend jaar wilde doen in onze krant!

Voorspellingen van Thomas:

Weer krijgen we, nu in een toenemende frequentie, te maken met Ufo’s. Dit zal zich niet alleen in Nederland manifesteren, maar wereldwijd komen er meer en meer signalen. 

Groningen…. Zet alle losse voorwerpen maar vast, want ik zie één of meerdere aardbevingen. Zo fl ink dat er actie genomen gaat worden door humanitaire hulpdiensten als het Rode Kruis.

De periode rond de jaarwisseling 2021/2022 zal koud worden. Erg koud! Niet dat ik echt duidelijk zie dat de Elfstedentocht weer gaat plaatsvinden, maar niets zo veranderlijk als het Nederlandse winterweer, dus hou de schaatsen maar bij de hand. Het is bekend dat het weer, wereldwijd als gevolg van klimaatverandering onrustig is geworden. Dat gaat resulteren, hier in Nederland, in extreme regenbuien, storm, windhozen en zelfs hele flinke onweersbuien. De zomer van 2022 is weer warm, heel warm met deze keer zelfs records in temperatuur en watertekort voor waterleidingbedrijven.

In de zomer van 2022 lijkt tijdelijk veel terug naar het oude te komen. Terrasjes mogen weer open en in bescheiden mate gaan we lekker naar buiten.

Meerdere landen zullen weer hun grenzen (beperkt) openstellen voor toeristen.

Er komt (of die is er misschien zelfs al) een medicijn tegen corona.

Een opvallende ontdekking voor fabrieken die milieu en vervuiling doet verminderen.

Irene Moors gaat zich toeleggen op iets cultureels. Ze gaat haar goede naam verbinden aan een goed doel, belangeloos. Hiermee laat ze zich nog meer van haar positieve kant zien dan ooit tevoren. Haar prioriteit ligt nu even niet bij de televisie, maar ze gaat ook niet definitief van de buis. Ze komt later terug, want bloed kruipt daar waar het niet gaan kan.

Eva Jinek krijgt iets te veel publiekelijk kritiek en ondanks haar professionele houding en uitstraling, zal ze zich er veel van aantrekken. Het lijkt zelfs dat ze tijdelijk even van het tv-podium gaat verdwijnen.

Nikkie Plessen gaat een samenwerking aan met een groot internationaal modehuis en gaat een modelijn lanceren voor de smalle beurs.

Voor 2022 zie ik enorm veel wateroverlast van overstromende rivieren over de hele wereld.

Songfestival: Italië zal zoals bekend het songfestival in huis halen. Toch zullen er problemen ontstaan als gevolg van het corona virus. In tegenstelling tot afgelopen jaar zal er nog minder publiek aanwezig kunnen en mogen zijn. Er zullen demonstratief zelfs landen niet willen deelnemen. Zweden maakt wat mij betreft de meeste kans om in de finale op de eerste plaats te komen. Nederland komt wel in de top 10, maar zal het niet redden om met de hoogste eer te strijken.

Wij bedanken Thomas voor het leuke gesprek en voor een glimp van zijn voorspellingen voor komend jaar! Vanaf februari verschijnt Thomas Woolthuis maandelijks in onze krant met zijn antwoord en visie op een lezersvraag. Heb jij een vraag aan Thomas? Wil je weten of jij de liefde van je leven zult vinden, die leuke job of heb je andere prangende levensvragen? Lijkt het je ook leuk om hiermee in onze krant te komen staan? Mail dan je vraag plus foto naar thomas@onsalmere. nl en wie wordt jouw vraag wel beantwoord en sta jij in onze volgende editie!

Wil jij meer weten over Thomas Woolthuis? Ga dan naar de website www.sammasaya.com en volg zijn Facebookpagina!