Jouw makelaar in Almere, Hilversum en ’t Gooi, Van Dort Makelaardij

Geschreven door Redactie

Van Dort Makelaardij helpt je graag met het kopen of verkopen van een woning.

Zij werken vanuit de regio Almere en ‘t Gooi, maar incidenteel ook daarbuiten. Het is hun doel om verkopers en kopers van een nieuwe woning zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Persoonlijke begeleiding speelt daarin een cruciale rol. Samen het verkoop - en/of aankoopproces aangaan is hun uitgangspunt; van begin tot het eind. Zij luisteren naar jouw wensen en gaan voor je aan de slag. Als verkoper helpen zij je het verkoopproces door, in de mate hoe jij dat wil. Als potentieel huiskoper gaan zij samen op zoek naar jouw droomhuis. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Kijk, daar houden wij van Ons Almere nou van! Net dat beetje extra. Maar waar bestaat dat dan uit? Wij vroegen het aan Mike van Dort.

Mike:

“Wij zijn een no-nonsense makelaar die erg benaderbaar is door onze informele houding. We stellen onszelf niet boven onze klanten. Ondanks dat wij degene zijn met kennis van zaken zijn we samen met onze klanten echte team players. Wij doen al het werk uiteraard, maar we gaan de stap om te kopen of verkopen toch echt samen aan! Makelaardij is onze passie. Onze drijfveer om elke dag weer aan de slag te gaan is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag zetten we ons weer voor de 100% in om de beste resultaten voor jou te behalen. Deze resultaten behalen we doordat we enthousiast en vastberaden zijn om altijd tot het uiterste te gaan. Echte doorzetters.”

“In deze tijd waarin de huizenmarkt volop in ontwikkeling is vinden wij het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat we je zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien. Passie voor onroerend goed en adviseren geeft ons een drive. Van Dort Makelaardij heeft 14 jaar bouwkundige ervaring en zeer ruime ervaring in aan- en verkoopbemiddeling. We voelen ons geprezen dat we veel mensen op een fijne en eerlijke manier mogen helpen met de aankoop en/of verkoop van hun huis.”

Waar wij ons in onderscheiden

“Wat ons bijzonder maakt is de persoonlijke aanpak en dat we alles samendoen met onze klanten. Of het nu gaat om de aankoop of de verkoop van een woning. Zo zijn veel klanten met 2 of meer, dus wij maken per klant een groep aan via Whatsapp. Zo kunnen we heel eenvoudig en met grote regelmaat updates geven. Ook als onze klanten vragen stellen kunnen we deze binnen afzienbare tijd beantwoorden. Dit werkt een stuk efficiënter en prettiger dan via mail. Als er snel contact nodig is gaan we langs bij onze klanten of bellen we. Onze hoge mate van responsiviteit zie je ook vaak terugkomen in onze vele mooie reviews.”

Wat geeft jou voldoening in je werk?

“Leuke vraag. Wat mij met name genoegdoening geeft is de blijdschap, vreugde en dankbaarheid van al onze klanten. Dat geeft elke keer weer een gezonde doses energie! Sowieso heb ik het altijd als zeer prettig ervaren om met mensen te werken. Dit doe ik dan ook al heel mijn hele carrière. Geen dag is hetzelfde en ook de mensen waarmee we werken zijn allen verschillend. Die dynamiek maakt het dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is.”

Staan er mooie projecten of andere plannen op stapel voor 2022?

“Absoluut. In 2021 zijn we de samenwerking aangegaan met VITA Hypotheekadvies om onze klanten van A tot Z te kunnen begeleiden. Deze samenwerking gaan we in 2022 verbreden en intensiveren. Hiernaast gaan er 2 vacatures worden uitgezet voor zowel een binnen- als buitendienstmedewerker. Als start gaan we 2022 inluiden door in januari 3 prachtige instapklare woningen op Funda aan te bieden. We gaan dus met zeer frisse moed 2022 tegemoet!”

Wat wil jij zelf nog vertellen tegen onze lezers?

“Ik ga niet zeggen dat iedereen ons moet bellen als ze een goede makelaar zoeken. Er zijn meer goede makelaars actief in Almere. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat er een klik is tussen ons en onze klanten. Er wordt in een bepaalde periode zeer intensief samengewerkt. Die match is belangrijk omdat er dan gemakkelijk een zakelijke, doch informele werksfeer ontstaat en dat is voor iedereen goed! Om te kijken of die match er is komen we natuurlijk altijd eerst gratis en vrijblijvend langs. We staan dan ook altijd open voor die gesprekken zodra we gevraagd worden!”