Organiseer een klein feestje met een photo booth

Geschreven door Redactie

Klein feestje met een paar vrienden!

Als je zin hebt in een feestje, maar je hebt geen idee wat je wilt doen. Organiseer dan een feestje met een photo booth!

Dit is wat je nodig hebt.

Je hebt als eerste een plek nodig voor het feestje. Het makkelijkste is bij jou of één van je vrienden thuis. Als je dat geregeld heb moet je ook zorgen dat er hapjes en drankjes zijn waar iedereen van kan genieten. Verder is het leuk om een leuke achtergrond te maken waar je de foto’s kan maken.

Het is ook leuk om aan iedereen te vragen om leuke feest hoeden, petjes, sjaaltjes en andere accessoires mee te nemen. Je kan een statiefje regelen om de foto’s mee te maken of jullie maken zelf om en om de foto’s. Dit kan je doen met een telefoon, normale fotocamera of een polaroid camera. De polaroid camera is voor zo een feestje misschien wel het leukste.

Als je dit allemaal hebt gedaan kan je een datum plannen en is het tijd om feest te vieren.

Onze Ambassadeurs