NK badminton ook komende jaren in Topsportcentrum Almere

Geschreven door Redactie

Vrijdag tekenden wethouder Julius Lindenbergh van Almere en Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland, een nieuwe driejarige overeenkomst.

Met deze overeenkomst werd afgesproken dat de NK badminton tot en met 2024 gehouden wordt in Topsportcentrum Almere.
 
De gemeente Almere is blij met de verlenging van het contract. Wethouder Lindenbergh: ‘Onlangs werd onze sportvisie vastgesteld. Hierin staat dat we iedereen in Almere de kans willen bieden dicht bij huis te sporten en bewegen. Dat kan, want de stad Almere is eigenlijk één grote sportaccommodatie. Tegelijkertijd willen we dat Almeerders dicht bij huis kunnen genieten van sport op topniveau. Daarom zijn we blij en trots dat we in de Topsportcentrum ook de komende jaren weer badminton op topniveau kunnen bekijken in onze stad.’
 
Voorzitter Helmond is ook zeer content met de overeenkomst: ‘We zijn erg blij dat Topsportcentrum Almere ook de komende jaren het decor vormt voor ons meest prestigieuze nationale evenement. We kijken ernaar uit om samen met de gemeente Almere op te trekken om jaarlijks een mooi topevenement neer te zetten, zowel voor onze badmintonsport als voor Almere!’
 
Dit weekend vinden de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2022 (4 t/m 6 februari) plaats in Almere. Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn ook hier toeschouwers welkom, mits bezoekers voldoen aan de coronamaatregelen. Daarnaast geldt een gereduceerde bezoekerscapaciteit. De kaartverkoop vindt volledig online plaats. Voor tickets ga naar www.nkbadminton.nl.

Onze Ambassadeurs