Leuke teambuilding activiteiten

Geschreven door Redactie

Leer jou team beter kennen.

Als je voor dat je een nieuw team krijgt op de werkvloer dan moet je elkaar nog leren kennen. Daarom hebben de meeste scholen na de zomervakantie een introductie week. Dit is ook bedoeld om samen op een leuke manier elkaar beter te leren kennen. Wat goed is, want dan weet je met wie je een lange tijd gaat door brengen.

Er zijn veel verschillende teambuilding activiteiten die je kan doen. Je kan bijvoorbeeld een speurtocht doen, een escaperoom doen, spelletjes spelen, een sportdag organiseren, etc. Dit ligt natuurlijk ook aan de doelgroep en het budget wat je te besteden heb.

Teambuilding en introductie is niet alleen leuk om te doen, maar ook meteen een goede ice-breaker. Je kan gelijk goed je personaliteit laten zien en op een gezellig manier in contact komen, voordat je met elkaar aan het werk moet. Anders zal er voor een lange tijd een ongemakkelijk sfeer kunnen ontstaan.

Mocht jij nou in zo een situatie zitten en wil je de mensen waar je mee werkt toch beter leren kennen? Twijfel dan niet en vraag gewoon aan of er een teambuilding activiteit gedaan kan worden en wie weet leer jij wel meer over jou team.

Onze Ambassadeurs