NASA biedt bijgewerkt ISS-overgangsplan

Geschreven door Redactie

De doelen voor het volgende decennium van ruimtestationoperaties.

Momenteel bevorderen de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van NASA aan boord de technologieën en procedures die nodig zijn om de eerste vrouw naar de maan en de eerste mensen naar Mars te sturen.

Al meer dan 20 jaar gebruiken wetenschappers en onderzoekers het ISS om onderzoek te doen naar biologische, fysieke, medische biologie, materialen en aard- en ruimtewetenschap. De uitbreiding van de operaties tot 2030 zal voordelen blijven opleveren voor de Verenigde Staten en voor de mensheid als geheel, terwijl het zich voorbereidt op een succesvolle overgang van capaciteiten naar een of meer commercieel eigendom en geëxploiteerde LEO-bestemmingen.

Het is NASA's doel om een ​​van de vele klanten van deze commerciële bestemmingsaanbieders te zijn en alleen de goederen en diensten te kopen die het bureau nodig heeft. Commerciële bestemmingen, samen met commercieel bemannings- en vrachtvervoer, zullen de ruggengraat vormen van de economie met een lage baan om de aarde nadat het internationale ruimtestation zich terugtrekt.


Onze Ambassadeurs