Wat eet en drinkt Almere?

Geschreven door Redactie

Onderzoeksinstituut Flevo Campus doet onderzoek naar het zuivel gebruik van Almeerders door middel van een enquête.

Op basis van de resultaten van het onderzoek geeft een lokale Almeerse boerderij zijn zuivelassortiment vorm.

Zuivel is een breed begrip: van kaas, kefir, roomboter, ayran tot kwark en sojayoghurt. Wat eet en drinkt de Almeerder? En wanneer: in de ochtend, middag of avond? Heeft dierlijke of plantaardig zuivel de voorkeur? Door middel van een korte enquête worden de behoeftes en het gebruik rondom zuivel van de Almeerder, in kaart gebracht.

Wie is Flevo Campus?

Flevo Campus is het onderzoeksinstituut voor voedselvraagstukken, gevestigd in Almere Stad. Flevo Campus werkt toe naar een voedselsysteem waar de inwoners meer betrokken worden en dus mede bepalen wat het aanbod is hun stad. Daarom past dit onderzoek perfect binnen de kaders van Flevo Campus.
De enquête kan online worden ingevuld flevocampus.nl/zuivel-enquete/. Vanaf 7 maart ook offline in de nieuwe locatie van Flevo Campus, genaamd FC de Toekomst aan de Traverse 1 in het stadshart van Almere.

Help je ons mee?

Hoe meer respondenten, hoe beter de behoeftes in kaart kunnen worden gebracht. Om dit te bereiken streven wij naar minimaal 350 respondenten uit Almere. De enquête is te vinden op onze vernieuwde website: flevocampus.nl/zuivel-enquete/. Wil je meer weten over dit onderzoek? Neem dan contact op met Gaby van der Wens op telefoonnummer 06 31 99 99 93.

Onze Ambassadeurs