Blue's Clues krijgt een eigen Spider-Man: No Way Home-achtige film

Geschreven door Redactie

Een nieuwe Blue's Clues-film zal dit jaar debuteren op Paramount Plus en het zal de drie generaties hosts samenbrengen voor een groot avontuur.

De kindershow die in 1996 in première ging, volgt een nieuwsgierige blauwe puppy genaamd Blue. Deze puppy laat pootafdrukken achter op verschillende spullen (de aanwijzingen) die haar eigenaar moet zoeken om een puzzel van de dag op te lossen. Het huis van Blue staat vol met pratende voorwerpen die de eigenaar helpen het dagelijkse mysterie op te lossen.

Steve Burns speelde de eerste Blue's Clues-host totdat het personage in 2002 naar de universiteit vertrok. Achter de schermen wilde Steve Burns gewoon verder gaan. In 2002 nam Donovan Patton het stokje over als Steve's broer Joe. Blue's Clues liep nog twee seizoenen door voordat het werd vervangen door een spin-off genaamd Blue's Room die de hond in een pratende pop veranderde.

Paramount heeft niet veel details onthuld over de aankomende film, maar we weten al wel dat deze film Blue's Big City Adventure gaat heten. Een voorbeeldafbeelding toont Steve, Josh en Joe samen met Blue. Dit wordt de tweede Blue's Clues-film, na de direct-naar-VHS Blue's Big Musical Movie in 2000.

Onze Ambassadeurs