Filmseries die de moeite waard zijn

Geschreven door Redactie

Heb je altijd al willen beginnen aan een filmserie maar weet je niet welke

Hier zijn er een paar die zeker de moeite waard zijn

Harry Potter

Met acht films is dit een grote filmserie en als je eraan wilt gaan beginnen kan het soms een beetje moeilijk zijn. Want zodra je aan de eerste begint wil je meer en meer zien en dat kan. Het kost redelijk veel tijd om alles te kijken want elke film duurt zo’n twee uur. Als je de hele serie wilt kijken ben je negentien uur verder. Dan heb je alles van begin tot eind gezien. Dit is het wel waard want je krijgt zelf ook het gevoel van magie. Dus overweeg het om aan deze serie te beginnen

Lord of the rings

Deze filmserie is vergeleken met de vorige relatief kort. Met drie films die elk twee uur of iets langer duren is dit ook een heel avontuur. Het is een verhaal van elfen, hobbits, dwergen en orks. Het enorme verhaal erachter en de gevarieerde karakters maakt deze filmreeks enorm goed.