Almeerse opent nieuwe gewichtsconsulentenpraktijk 'Vitanita' in Lelystad

Almeerse opent nieuwe gewichtsconsulentenpraktijk 'Vitanita' in Lelystad Foto gemaakt door: Anita Bakker, https://www.vitanita.nl

Door middel van de juiste voeding, beweging en coaching helpt Anita mensen naar en gezondere leefstijl voor een langdurig behoud van resultaten. 

Vitanita is er voor jou, jouw kind en/of het gezin!

Hoog in het vaandel staat begeleiding op maat. Iedereen is immers anders. Anita biedt persoonlijk begeleiding die aansluit bij jou en komt persoonlijk bij jou thuis langs. Als gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en afgestudeerd Pedagoog begeleidt Anita personen volgens de richtlijnen gezonde voeding van de Gezondheidsraad naar een gezonder eet- en leefpatroon.

Een vergoeding kan plaatsvinden vanuit de aanvullende zorgverzekering, meer informatie hiervoor vind je op de website van Vitanita onder het kopje ‘tarieven en vergoedingen’.

Over Vitanita

"Vroeger hoorde ik de term diëten wel eens vallen. Naarmate ik ouder werd kreeg ik hier meer interesse in. In eerste instantie om zelf zo gezond mogelijk te eten en op gewicht te blijven, later ook om het menselijk lichaam beter te leren kennen." vertelt Anita. 

Veel personen zullen het wel herkennen, je hebt het perfecte dieet gevonden, je bereikt je streefgewicht en een jaar later, zitten de verloren kilo’s er weer aan. Dit is natuurlijk super frustrerend. Anita wilt dit tegen gaan door de juiste voedingsbegeleiding te geven. Vitanita staat namelijk voor langdurig behoud van je resultaten wat behaald wordt door een combinatie van voedingsadvies, tips, tricks en coaching. Bij Anita volg je geen dieet!

"Ik ga je laten zien dat verantwoord eten mogelijk is voor iedereen en elk huishouden en dat het aanpassen van je eetpatroon niet hoeft te betekenen dat je je hele leven op wortel moet knagen. Tevens kom ik een half jaar na ons laatste contact nog een keer bij je langs om de laatste tips en adviezen mee te geven voor een optimaal duurzaam resultaat."

Wil je meer weten? Lees verder op de website van Vitanita en plan alvast een gratis kennismakingsgesprek in!


Onze Ambassadeurs