Geweldige voordelen van appelsap

Ze zeggen: "An Apple a day keeps the doctor away". Appels eten en het sap ervan drinken, verbetert niet alleen een gezond lichaam en geest, maar helpt ook de spieren te versterken.

Appelsap is ook een van de lekkerste en meest favoriete onder kinderen. Verpakt met voordelen van vitamines, calcium, kalium en magnesium, het fruit en het sap geven voldoende gezondheidspunch. Appelsap zit boordevol pectine en vezels en helpt de energie een boost te geven. Omdat het de rijkste bron van fenolverbindingen is, helpt het sap van appels, wanneer het regelmatig wordt geconsumeerd, bij de bestrijding van veelvoorkomende infecties.

Appels worden over de hele wereld verbouwd en het fruit werkt eraan om het lichaam gezond en fit te maken. Er zijn meer dan zevenduizend variëteiten van het verrukkelijke fruit en wordt geleverd in verrukkelijke rode, groene en gele kleuren. Heerlijk van smaak en scherp van kleur, Apple is verrijkt met vitamines en andere essentiële voedingsstoffen die een lange weg gaan bij het toevoegen van kracht en vitaliteit aan het lichaam.

Voordelen van Appelsap:
1. Verbetert de huid
2. Helpt gewichtsbeheersing
3. Helpt een gezond hart
4. Houdt de lever gezond
5. Geneest constipatie
6. Goed voor diabetes
7. Hydrateert het lichaam
8. Voorkomt bloedarmoede
9. Verbetert het gezichtsvermogen

Appelsap is erg goed voor onze gezondheid, maar het is erg belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken. Appelsap kan ofwel worden geconsumeerd zoals het is of gemengd met verschillende andere groenten en fruit om een ​​nieuwe smaak te geven. Het is heel gemakkelijk om vers appelsap te halen, ook als je geen sapcentrifuge in huis hebt. Hier zijn een paar stappen die u kunt volgen om uw glaasje gezondheidsshot te bereiden.

* Neem twee appels en snijd ze in vieren en gooi de pitjes weg.
* Doe de in blokjes gesneden Appels in een mixer met een half kopje water.
* Draai de appels twee minuten en zeef het sap vervolgens in een glas.
* Voeg voor de smaak een snufje zwart zout of gewoon zout toe en consumeer vers.
* Het is erg belangrijk om te weten dat appelsap een zeer hoog ijzergehalte heeft en daarom onmiddellijk moet worden geconsumeerd.

Er is een andere manier om appelsap te maken.
* Snijd de appels in vieren en gooi de zaadjes weg. Schil de vrucht niet, deze bevat veel mineralen en vitamines.
* Doe de in blokjes gesneden Appels in een pan samen met een glas water en zet op gas om een ​​half uurtje te laten sudderen
* Als de appels zacht en gaar zijn, zeef ze door een mousseline doek.
* Voeg een beetje koud water toe aan het gezeefde vruchtvlees en drink op.


Onze Ambassadeurs