Tips voor zuinig stoken bij Energieloket Flevoland

Geschreven door Redactie

Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen.

Want wat niet wordt gebruikt, hoeft niet te worden afgerekend. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in het gedrag. Het Energieloket ondersteunt bewoners ook in advies over zuinig stoken. Door zuinig te stoken draag je bij aan een beter milieu én en lagere energierekening. Wij helpen je graag een handje op weg met enkele tips.

Leg jouw energieverbruik eens langs onze energiebespaarmeetlat en kijk hoe je comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen. Of probeer eens de thermocard, daarmee weet je binnen enkele minuten of jouw woning voldoende geïsoleerd is. Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten. Het Energieloket geeft onafhankelijk advies over energiebesparing en over het zelf opwekken van energie aan bewoners en bedrijven.

Tips voor zuinig stoken:
1. Vraag een gratis thermocard aan ontdek waar je warmte lekt, via gevel, dak  of ramen.
2. Reserveer een gratis energiebespaarmeetlat aan voor slim verwarmen, zonder verspillen.
3. Beste tip: isoleren. Vraag advies bij jouw Energieloket, ook voor subsidiemogelijkheden.

Kijk op de website: www.energieloketflevoland.nl voor het reserveren van jouw energiebespaarmeetlat of thermocard.

Wil je meer informatie?

Bel (0320-252004 of ), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.  Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.  

Onze Ambassadeurs