'The Walking Dead' krijgt deze zomer een interactief live-evenementspel op Facebook

Geschreven door Redactie

Word jij een zombie in dit nieuwe spel?

De succesvolle zombie serie 'The Walking Dead' mag dan eindigen, maar er zal geen gebrek zijn aan inhoud deze wereld. Fear The Walking Dead komt terug voor seizoen 8, Tales from The Walking Dead is nu in productie, met de spin- met Daryl en Carol in de hoofdrol, die in 2023 wordt gelanceerd. Nu is er een soort game onderweg in The Walking Dead: Last Mile, aangekondigd door Skybound Games.

De nieuwe titel is exclusief verkrijgbaar op Facebook Gaming en Facebook Watch. Het wordt een massaal interactief live evenement waar fans kunnen deelnemen aan de deelspel. Een deel van de officiële aankondiging van Skybound Games gaat verder met het beschrijven van de interactieve ervaring en zegt: "het geheel nieuwe 'The Walking Dead' verhaal en de hoofdrolspelers in de handen van de spelers waarin jij je eigen zombie ervaring kan beleven.

Kirkman, de maker van The Walking Dead, deelde enkele aanvullende opmerkingen over het project. "We zijn verheugd om deze nieuwe ervaring te onthullen die zal plaatsvinden in het The Walking Dead-universum, waar fans games kunnen spelen en deze nieuwe wereld en haar bewoners als gemeenschap kunnen beïnvloeden". Met The Walking Dead: Last Mile kunnen publieksleden een levende, ademende wereld van The Walking Dead streamen, waarbij ze collectief en individueel werken om het verhaal bij elke beurt te beïnvloeden. We zijn verheugd om samen te werken met onze partners Genvid en Facebook om dit uit te brengen.

Onze Ambassadeurs