Videospellen die deze maand uitkomen

Geschreven door Redactie

3 nieuwe spellen voor jezelf of je kinderen.

Het is februari! Een nieuwe maand, dus weer nieuwe spellen! Hieronder hebben wij een paar spellen waar je zeker naar uit kan kijken!

Life is Strange Remastered Collection

Life Is Strange is een serie van voornamelijk episodische grafische avonturengames, die zijn uitgegeven door de Europese dochteronderneming van Square Enix. De Life Is Strange spellen zijn grafische avonturen die vanuit een derde persoon worden gespeeld. De speler kan objecten onderzoeken en ermee omgaan, waardoor puzzels kunnen worden opgelost in de vorm van ophaalopdrachten en veranderingen in de omgeving kunnen worden aangebracht.

Dying Light 2: Stay Human

Dying Light 2 Stay Human is een actie rollenspel, survival horrorvideospel met een open wereld wat speelt met een zombie apocalyptisch thema. 20 jaar na Dying Light, met in de hoofdrol een nieuwe hoofdrolspeler genaamd Aiden Caldwell (ingesproken door Jonah Scott), die is uitgerust met verschillende parkour vaardigheden. Spelers kunnen acties uitvoeren zoals het beklimmen van richels, glijden, van randen springen en rennen om snel door de stad te navigeren.

Elden Ring

Elden Ring is een actie rollenspel dat wordt gespeeld in een derde persoonsperspectief en bevat elementen die vergelijkbaar zijn met zijn voorgangers, de Souls serie, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice, met gameplay gericht op gevechten en verkenning.





Onze Ambassadeurs