Max Verstappen met een geweldige reactie

Geschreven door Redactie
Max Verstappen kreeg een boete van 50.000 euro.

Het was afgelopen weekend weer een spannende race waar Max Verstappen 2e eindigde. Max Verstappen zei dat ze snelheid tekort kwamen waar Lewis Hamilton van profiteerde met zijn nieuwe motor. Hij kreeg deze boete omdat hij aan de auto zat van Lewis Hamilton en volgends de parc- ferme regels mag dat niet. Dit was zijn reactie op de boete die hij kreeg: '' Het is een grote boete dus ik hoop dat ze een leuke diner hebben een veel wijn. Helaas voor mij moet ik het zelf betalen dus dat is minder FIFA punten voor mij"

FIFA Punten is een valuta die je alleen kan kopen en niet verdienen door wedstrijden te spelen in het spel FIFA waar Max Verstappen extreem goed in blijkt te zijn. Volgens Red Bull-eigenaar Christian Horner is hij zo fanatiek dat hij afgelopen weekend maar liefst 14 uur FIFA speelde tijdens de Amerikaanse Grand Prix. Verstappen is een van de machtigste spelers ter wereld. Volgens gegevens van de FIFA-statistiekwebsite Futwiz zat Verstappen, die de naam "crgboy007" in de game gebruikt, in 2019 de 21e plaats bereiken op de ranglijst van de FIFA Ultimate Team-modus.

Voor de echte fans

Wist je dat je in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn je hart ophalen. In het nieuwe Formula 1 Center kunnen fans en liefhebbers het tegen elkaar opnemen in maar liefst 60 racesimulators. De simulator is zelfs uitgerust met een stuur met windsimulatie en zogenaamde forcefeedback om de oneffenheden, trillingen en zwaartekracht van de weg te simuleren. Voor meer informatie kan je de website bezoeken: https://www.racesquare.com/

Onze Ambassadeurs