La Aurelia start het woonseizoen met nieuwe Wandcreaties en Luxury Carpet!

Geschreven door Redactie

La Aurelia is klaar voor een nieuw seizoen en presenteert vanuit haar Brand Boutique in het ETC Design Center nieuwe designs, tools en producten!


Multimedia tour:

Met een online multimedia tour kan men vanaf nu de collecties en diensten van La Aurelia verkennen. In de Brand Boutique zijn wallpapers voorzien van QR codes die veel informatie bieden aan de bezoeker. Het is dé perfecte manier om alle maatwerk mogelijkheden te ontdekken die de studio voor klanten kan ontwerpen. Door een QR-code te scannen met de camera van een mobiele telefoon, volgt een rondleiding door unica wanddesign oplossingen.

Nieuwe designs:

La Aurelia heeft in de afgelopen periode nieuwe wallpaperdesigns gereleased, in o.a. barok-sfeer, florals en botanisch met een ‘golden touch’. Het zijn exclusieve, unica statements met diepe, warme tinten, die de luxe sfeer in het interieur verhogen!


Onze Ambassadeurs