Weerwolven van Wakkerdam online

Geschreven door Redactie

Je kan Weerwolven van Wakkerdam spelen nu online spelen

Beginnen de spelletjes uit de kast te vervelen en heb je Netflix ook compleet uitgekeken? Dan hebben wij dé oplossing tegen de verveling gevonden. Via je laptop kun je het spel Weerwolven van Wakkerdam spelen.

Op het internet zijn veel dingen te vinden waardoor jij je geen seconden hoeft te vervelen tijdens de quarantaine. Zo kun je al virtueel door musea lopen, live meekijken in de dierentuin en nu kan je ook online spelletjes spelen tegen wildvreemden. De online versie van het populaire spel kan je met 50 personen spelen en zijn er meer verschillende rollen die spelers kunnen vervullen. De makers zorgen ervoor dat je wel een tijdje zoet bent want ook zijn er weer verschillende soorten Weerwolven van Wakkerdam. Zo heb je de normale variant maar ook een serieuze of een grappige. 

Klik hier om het spel te spelen. 

Onze Ambassadeurs