Buitenschoolse opvang Kinderpaleis-Poort

Geschreven door Redactie

Kinderpaleis-Poort heeft 5 sterren

Deze buitenschoolse opvang, ook wel een BSO genoemd, is één van de beste BSO’s in Almere-Poort. Misschien zelfs wel dé beste in Almere-Poort. Dit komt namelijk omdat ze 5 sterren hebben. De opvang heeft 5 sterren gekregen omdat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Ze hebben hun eigen chefs die elke dag iets vers koken voor de kinderen. Alle kinderen worden van school opgehaald en daarna tussen half 5 en 5 uur worden er broodjes gegeten.

Ze hebben een groot pand met allemaal verschillende leeftijdsgroepen vanaf 1 t/m 12 jaar. De groepen zijn allemaal vernoemd naar verschillende landen of steden zoals: Groep Parijs, New York (7 t/m 12) en Zuid-Afrika. Ze hebben ook bakken vol met spelletjes en er is veel ruimte achter het pand om buiten te spelen. Er worden ook workshops aangeboden om aan mee te doen. Ze hebben ook een eigen bioscoop waar de kinderen films kunnen kijken.

Wil je meer informatie over Kinderpaleis-Poort? Ga dan naar de website: www.kinderpaleis-poort.nl.