Rolling Nature Kemphaan binnenkort van start!

Het zag er voor de evenementenbranche heel anders uit deze zomer, zo ook bij Stad & Natuur. Alleen kleinschalige workshops waren mogelijk en daar is heel goed gebruik van gemaakt!

Het eerste evenement voor Stad & Natuur dit jaar is het Rolling Nature op Stadslandgoed de Kemphaan op zondag 13 september van 12.00 tot 16.00 uur. 


Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen – van 0 tot 100 - met een groen hart en een frisse neus. Op 8 september van 12-16 uur voel en beleef je de veelzijdigheid van Stadslandgoed De Kemphaan!  


Rollende activiteiten 

Festival Rolling Nature De Kemphaan is gebaseerd op de populaire Foodtruck Festivals, maar het ingrediënt is natuur in plaats van food. Als bezoeker kun je aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten, zoveel mogelijk van Almeerse bodem.

Zo kun je meedoen met workshops bij de trucks/bussen van Oerz, de Stad en Natuur bus, de Kunstbus van KLEURinCULTUUR en de fotobus van Say Kaas. Plantage Nieuwland is aanwezig met de verkoop van producten en knutselen met natuurlijke materialen. Op cultureel gebied is de TokTukTuk aanwezige met een minitheater. Dubbel-Op verzorgt rondleidingen over het zogenaamde Waterkasteel. SEC Survival verzorgt een heus boerengolf.

Betalen met strippenkaart

De toegang en veel activiteiten zijn gratis, voor sommige activiteiten wordt er wel een kleine bijdrage gevraagd. De strippenkaart van Stad & Natuur is deze dag te koop, je koopt 5 strippen voor 6,00 euro. Losse strippen kosten 1,50 euro.

Onze Ambassadeurs