Officiële opening op zaterdag 9 maart van Burger 'n Shake in Almere!

Geschreven door Redactie

Morgen is het zover! Burger 'n Shake opent haar nieuwe vestiging aan de Grote Markt in Almere-Stad. Je kunt er terecht voor de beste burgers en friet in town, maar ook voor de lekkerste ontbijtjes! Heerlijke Burgerbrioche en Pancakes zijn een MUST TASTE! Zien wij jou zaterdag bij de opening?

Over Burger 'n Shake

Bij Burger ’n Shake gebruiken ze elke dag vers gehakt voor de hamburgers. Het vlees is afkomstig van vrijlopende dieren. Alle groenten zoals sla, uien en tomaten snijden zij zelf en zijn dagvers. Om de textuur en smaak van de groente te behouden, wordt het niet niet uren van te voren gesneden.


De milkshakes zijn gemaakt van vers gedraaid biologische roomijs. Zo zijn ook de ijsjes van biologisch Hollands ambachtelijke roomijs en sorbetijs van verse fruit. Dagelijks wordt het friet vers gesneden en gebakt in biologische frituurolie, alles is nog dezelfde ochtend of middag voorgesneden.

Keurmerken

Uiteraard heeft Burger 'n Shake goede keurmerken. Alle burgers, shakes en frietjes worden alleen met organische voedingsmiddelen geproduceerd. Naast dat het vlees wordt geleverd door een gecertificeerde slager, is al het vlees van vrijlopende dieren.

De milkshakes en roomijsjes zijn afkomstig van Holland's ambachtelijke roomijs gemaakt van biologische melk. En het voedsel is volledig natuurlijk, gezond en veilig. Volledig vrij van kunstmatige toevoegingen en chemicaliën.



Meer informatie

Wil je meer weten over Burger 'n Shake? Klik dan op deze link, dan verwijzen wij je door naar de website. Tot snel!

Onze Ambassadeurs