Martess Chocolaterie op de Markerkant heeft een leuke win-actie!

Geschreven door Redactie

Martess Chocolaterie heeft weer een mooie winactie waar je aan mee kunt doen!

Zij geven de winnaar twee chocolade sloten en bijbehorende sleutels. Dat is smullen!

Wil jij kans maken op deze prijs? Dan moet je het volgende doen:

Tag de persoon die de sleutel heeft tot jouw hart en vraag hem/haar onze pagina een duimpje omhoog te geven.

Zondag 25 augustus maken ze de winnaar bekend!

Over Martess Chocolaterie  

Vader en dochter deelden al jaren een droom over chocolade. Door een eigen chocolaterie te openen werd deze droom in november 2012 werkelijkheid. De chocolaterie in Almere heeft onder andere een klein pittoresk winkeltje waar u terecht kunt voor allerlei producten en geschenken van chocolade. De droom is inmiddels een passie geworden, wat zich uit in .......ach, komt u zelf maar kijken, ze laten u graag alles zien!

Ze delen onze passie door het geven van workshops in de vorm van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, Workshops en proeverijen op locatie zijn ook mogelijk. Onze krant nog niet ontvangen?