Stap in de kabelbaan bij Floriade Preview

Geschreven door Redactie

De skyline van Almere bewonderen vanuit de kabelbaan.

Op zoek naar een leuk uitstapje? Kom dan vóór 27 september naar Floriade Preview voor een uniek kijkje op het 60 hectare grote Floriade-terrein in aanbouw. De afgelopen weken genoten tal van bezoekers van Floriade Preview al van een ritje met de kabelbaan, een boottocht vanuit Almere Stad naar het Floriade-terrein en een rondleiding op de plek waar de Expo volgend jaar plaatsvindt. Floriade Preview is t/m 26 september op iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend, dus pak deze kans nu het nog kan. De skyline van Almere bewonderen en zien hoe Floriade groeit vanuit de kabelbaan dat wil je niet missen!

Als inwoner van Almere betaal je een voordelig tarief van maar 9.50 euro voor volwassenen en 5.50 euro voor kinderen onder de 12 jaar per ticket voor Floriade Preview. Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar www.floriade.com/floriade-preview

Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen