Business to business programma Floriade 2022

Geschreven door Redactie

Een unieke kans voor Flevolandse ondernemers en kennisinstellingen


Namens provincie Flevoland gaat Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, het business to business programma Floriade voor het Flevolandse bedrijfsleven ontwikkelen en uitvoeren. Met dit programma helpen we de ondernemers die zichtbaar willen zijn op Floriade en willen we de zakelijke bezoekers aan Floriade naar onze ondernemers toe brengen.

Tour de Provence

Door middel van bijeenkomsten en evenementen kunnen ondernemers en kennisinstellingen zichzelf op de kaart zetten. De evenementen blijven niet beperkt tot de grenzen van het Floriade park. Met een ‘tour de Provence’ wordt de gehele provincie onderdeel van het programma. Op deze manier wordt het innovatieve bedrijfsleven én Flevoland als koploper op het gebied van Agro Food (inter)nationaal gepromoot.

Meedoen

Ondernemers en kennisinstellingen die meer willen weten over het business to business programma of partner willen worden van een evenement, kunnen contact opnemen met Karin Senf, projectleider van het business to business programma: 06 -20 20 96 13 of karin@horizonflevoland.nl.Onze Ambassadeurs