Muziek bij House of Rock

Geschreven door Redactie

Classics van DJ Paul Elstak tot aan Scooter en van SNAP tot 2Unlimited: alles komt voorbij

Stel je voor dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak.. Deze gedachte was het uitgangspunt van partyrockband ‘House Of Rock’. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven in een rocksausje. En ze komen naar Almere!

Classics van DJ Paul Elstak tot aan Scooter en van SNAP tot 2Unlimited: alles komt voorbij! Geen synthesizers en computers maar drums en gitaren. Zaterdag 6 november vindt House of Rock plaats in Poppodium de Meester in Almere. Voor meer informatie ga je naar de website: 

www.demeesteralmere.nl kun je tickets bestellen.

Onze Ambassadeurs