Ons Almere aanwezig op het Summerpark Festival 2019

Geschreven door Redactie

Vandaag zijn wij aanwezig bij het Summerpark Festival, een festival op het Almere Strand. Hier kun je heerlijk de zomer vieren! Er zijn allerlei artiesten, zoals Benny Rodrigues, Lil Kleine en The Yellowheads. De laatste tickets zijn te koop aan de deurkassa.


Almere Strand? Dat betekent: Lekker met je voeten in het zand! Op hét strand van Almere kun je feest vieren met je vrienden en genieten van de muziek. Voor iedereen is er wat te doen! Wist je dat je zelfs een partybus kunt huren om naar het festivalterrein gebracht te worden? Vét!

Het terrein is verdeeld in verschillende stages: Ants, Tik Taks, Technov, Rewind, Vondel Disco en Terug naar toen. Op ieder terrein zijn vette acts te vinden en er is van alles te doen op het terrein zelf. Ook zijn er kluisjes aanwezig om al je spullen op te bergen. Let wel op: Er wordt goed gehandhaafd op drugs en roken bij de tenten is niet toegestaan.

Wist je dat het Summerpark Festival een vrij nieuw festival is? Het wordt pas georganiseerd sinds 2016! De sfeer is echt heerlijk; het is gezellig en iedereen heeft het naar zijn zin. Op wat voor manier kun je nou beter de zomer vieren dan met een festival? Vanaf 18 jaar kun je ernaartoe! Wij, Ons Almere, genieten volop van deze leuke dag! Wij gaan dan ook snel weer verder met genieten.

Ben jij ook bij het festival geweest of wil je er volgend jaar naartoe gaan? Laat het ons weten!



Onze Ambassadeurs