Open dagen Music Mode in Danswijk en Nobelhorst

Geschreven door Redactie

Music Mode organiseert deze maand verscheidene open dagen. Tijdens de open dagen zijn er workshops in piano, zang en akoestisch gitaar te volgen.

Het doel van Music Mode is om jongeren te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling. Dat wordt gedaan door speciale workshops en je leert hoe je een single kan opnemen en hoe je het beste kan mixen. Naast praktische informatie, worden jongeren persoonlijk begeleid en krijgen ze informatie en advies over hoe ze bijvoorbeeld kunnen doorstomen naar een muziekopleiding. 

Music Mode is dus niet alleen een muziekschool. Toch worden er ook muzieklessen gegeven. In oktober organiseert Music Mode verschillende open dagen. Op zaterdag 17 oktober wordt er een open dag in Danswijk georganiseerd. Daar kan iedereen een workshop in piano, zang en akoestisch gitaar volgen. De workshop in Danswijk is in samenwerking met The Lighthouse waar de workshops worden gegeven.

Op zaterdag 31 oktober vindt er een open dag in Nobelhorst plaats. Ook hier beginnen de workshops om 12:00 uur, 12:30 uur en 13:00 uur. Dit wordt gedaan in samenwerking met sterrenschool Het Universum waar de workshop wordt gehouden.

Jezelf opgeven voor een workshop kan door te mailen naar actie@musicmode.nl.

Onze Ambassadeurs