Opera is in!

Geschreven door Redactie

Je kent het vast wel, van die bekende klassiekers die gebruikt worden in reclames en schallen in de voetbalstadions, maar wist je ook dat juist die melodieën vaak uit opera’s komen?

Opera blijft in. Heb je zin om ze mee te kunnen zingen? Welkom bij Operakoor Almere!

Net als heel veel andere muziekgezelschappen heeft Operakoor Almere de afgelopen 1,5 jaar de repetities en concerten moeten staken door de corona-perikelen, maar zij kunnen niet wachten om weer te beginnen op 2 september in gebouw Forum aan de Haasweg 11 in Almere Buiten.

“Wij hebben op allerlei manieren contact met elkaar gehouden tijdens de gedwongen coronapauze” zegt Loes Jongen, organisator van het gezelschap. “Het hele koor is compleet gebleven en we gaan direct lekker van start om bekend repertoire op te poetsen, want het eerste optreden is al op 26 september tijdens het Uitfestival Almere. Ook een optreden op de Floriade en een concertreisje naar Bremen staan op de planning in het volgende voorjaar. En natuurlijk zullen wij vol passie al die prachtige muziek uit diverse opera’s zo vaak mogelijk laten klinken. Applaus is onze beloning. We kunnen niet wachten!”

Wil jij meezingen en alles uit je stem halen wat er in zit? Dan ben je van harte welkom. Meer informatie vind je op www.operakooralmere.nl of mail naar operakooralmere@hotmail.nl / bel met 06-21867338

Foto:  OKA concert in WerkhovenOnze Ambassadeurs