LET OP: verkeerd artikel in de krant van Ons Almere geplaatst

Op bladzijde 42, in het Almere Stad katern, staat een artikel over "Hét Theater & Muziek festival in Almere Centrum". Dit evenement vond VORIG JAAR plaats en had niet in deze editie moeten staan. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor kan ontstaan! Tegenwoordig heet dit evenement 'UITfestival', wat overigens wel plaats vindt in het genoemde weekend.

Zoals jullie weten is het de bedoeling dat de krant van Ons Almere ook daadwerkelijk de krant van ONS Almere wordt. Almeerders mogen, samen met de redactie, het nieuws maken en op basis van alle ingezonden artikelen wordt de krant samengesteld. Het is hierbij de taak van onze redactie om alle artikelen te controleren, waaronder op juistheid. Dit is niet goed gegaan, wij hebben wel de inhoud gecontroleerd maar het was ons niet opgevallen dat dit om een evenement van vorig jaar ging. Voor ons een goede les om in de komende editie scherper te zijn!

Tegenwoordig heet 'Hét Theater & Muziek festival' het 'UITfestival Almere'. Dit is de officiële opening van het culturele seizoen en daarbij staat het gehele weekend in het teken van muziek, theater, film, dans, kunst en cultuur.

Er is dan ook veel leuks te doen in het weekend van 27 t/m 28 september in Almere Stad! Hierbij een greep uit de evenementen:


Onze Ambassadeurs