Haal editie juli van Ons Almere op bij een van de honderden afhaalpunten

De krant Ons Almere staat ook in de maand juli weer boordevol met leuke artikelen, nieuwtjes en vooruitblikken over de aankomende maand! 

Editie juli is op te halen bij een van de honderden afhaalpunten. 

Sinds het begin van de corona crisis is Ons Almere gaan samenwerken met verschillende bedrijven in de stad. De krant heeft op verschillende locaties in Almere een afhaalpunt, waardoor het nóg gemakkelijk is om aan de krant te komen. Ook wordt hij meegebracht door bezorgers van restaurants. Inwoners die eten bestellen krijgen dan een gratis kant erbij geleverd.

Waar vind je de afhaalpunten?

De afhaalpunten staan weergegeven op een speciale landingspagina op onze website. Via de link www.onsalmere.nl/afhaalpunten vind je al onze locaties. De krant ligt op verschillende locaties in Almere Stad Noord, Almere Centrum, Almere Stad Zuid, Almere Buiten, Almere Hout/Nobelhorst, Almere Haven en Almere Poort. In totaal ligt de krant Ons Almere op 113 punten in Almere. 

Onze Ambassadeurs