Pokémon GO ruim 1 miljard keer gedownload

Geschreven door Redactie

Inmiddels is de welbekende app Pokémon GO ruim een miljard keer gedownload. Dat valt af te leiden op het officiële Japanse Pokémon-kanaal uit een trailer.

Vooral onder jonge mensen is de app zeer populair. De app, die in juli 2016 verscheen, werd uitgebracht op Android en iOS. Het spel was meteen enorm populair. Het is niet duidelijk hoeveel mensen Pokémon GO nog actief spelen.

Bij de app is het de bedoeling om naar buiten te gaan om op verschillende locaties Pokémons te vangen en te verzamelen. Sinds het spel is uitgebracht werden er geregeld nieuwe updates uitgebracht. Sinds eind 2018 kunnen spelers bijvoorbeeld tegen elkaar vechten.

Pokémon is bekend van zijn games voor bijvoorbeeld de Nintendo en door de welbekende televisieserie.


Onze krant nog niet ontvangen?