Dingen die je kunt doen om je dromen te beheersen

Geschreven door Redactie

Om 's nachts de leiding te nemen over je dromen, bereid je je geest overdag voor.

Om een ​​bepaalde persoon, ervaring of oplossing voor een probleem in je droom te laten verschijnen, moet je je geest op dat onderwerp concentreren in de momenten voordat je in slaap valt. Als het thema zich leent voor een fysiek aandenken dat je op je nachtkastje kunt plaatsen, des te beter.

Nu je een fysieke herinnering hebt en hebt geprobeerd meer tijd door te brengen met het object van je ideale dromen tijdens je wakkere uren, is het tijd om naar bed te gaan. Zorg ervoor dat je vroeg genoeg naar bed gaat om voldoende tijd te hebben om te slapen, zodat je uitgerust wakker wordt. Richt je geest nu op datgene waar je over wilt dromen.

Als je wakker wordt, word dan langzaam wakker en laat je dromen blijven hangen. Marantz zegt dat rustige ochtendreflectie, gevolgd door een schrijfsessie, kan helpen bij het herinneren van dromen. Gefeliciteerd, je droomt en je weet het! Ga je gang en creëer wat voor soort droomwereld je maar wilt.


Onze Ambassadeurs