Win een adviesgesprek op maat duurzaam bouwen t.w.v. € 500,-

Geschreven door Paula Blesing

Welk duurzaam bouwmateriaal zou uw woning kunnen verbeteren? De winnaar van de winactie maart van Natuur en Milieufederatie Flevoland dient deze vraag te beantwoorden. Want deze maand staat het thema duurzaam bouwen centraal. Raab Karcher te Lelystad is specialist op het gebied van duurzame bouwmaterialen en zal, als prijs, een Greenworks “adviesgesprek duurzaam bouwen” ter waarde van € 500 aan een particulier geven. De winnaar wordt gekozen in overleg met de bouwmaterialenspecialist uit Lelystad. Deelnemers aan de winactie worden uitgedaagd om kort, maar goed te motiveren.

“Als belangrijke schakel in de keten proberen wij het voortouw te nemen op het gebied van circulariteit,” aldus Gerard Hospers, adjunct-directeur bij Raab Karcher Greenworks. “Sinds 2012 informeren wij leveranciers, bouwprofessionals en studenten op dit gebied. Het liefst zo praktisch mogelijk: wat is er beschikbaar en hoe werkt het?”

Waar de winnaar op kan rekenen? De winnaar krijgt een op de woning afgesteld advies voor duurzaam (ver)bouwen. Daarbij worden specialisten aan tafel gehaald, dus het advies gaat flink de diepte in. Raab Karcher ziet dan ook graag dat de winnaar het advies actief zal oppakken. Onder “deelname motiveren” verstaat de specialist een wens, maar ook een kort overzicht van de huidige omstandigheden. Hoe meer de testcase van de deelnemer aanspreekt, hoe groter de kans op winst.  


Interesse in gedegen advies in duurzame bouwmaterialen? Meedoen kan door voor 31 maart naam, adres- en contactgegevens en uw motivatie te mailen naar info@nmfflevoland.nl. Zorg ervoor dat u de specialist vooral uitdaagt: dat is voor elke gedreven vakman een prima drijfveer.