Nationale havermoutnoten wafels dag

Op 11 maart word een gezondere versie van de klassieke wafel. Volkoren haver en gehakte noten gemengd in een wafelrecept is een heerlijke, gezonde manier om je ochtend te beginnen.

Een wafel is een cake op basis van beslag of deeg, gekookt in een wafelijzer met een patroon om een onderscheidende grootte, vorm en oppervlakte-indruk te geven. Er zijn veel variaties op basis van het type strijkijzer en het gebruikte recept. Wafels bestaan al eeuwen en er zijn veel varianten van over de hele wereld. De havermout-notenwafel is een andere smaakvolle toevoeging aan de familie die we allemaal kunnen proberen!

Trouwens, havermout begint een dag goed. Voeg kruiden, fruit, noten of notenpasta toe om smaak toe te voegen. Het is ook een veelzijdig ingrediënt. En de gezondheidsvoordelen van havermout zijn net zo goed als de smaak.

  • Een dagelijkse portie havermout kan het cholesterol verlagen.
  • Het kan het risico op hartaandoeningen verminderen.
  • Het kan uw risico op kanker verminderen.
  • Het graan is vetarm.
  • Havermout bevat weinig calorieën.
  • Voeg havermout toe aan je dieet als een goede bron van ijzer en vezels.

Onze Ambassadeurs