FRTC Almere gepromoveerd naar bolletjestruiniveau Team Jumbo-Visma Koers

Geschreven door Redactie

Team Jumbo-Visma heeft er een nieuwe partnervereniging op bolletjestruiniveau bij: FRTC Almere.

De intentie van het partnership is om nog nauwer samen te werken en toekomstdoelen te realiseren.
 
Jaap van Hulten, Head of Community van Team Jumbo-Visma, kijkt uit naar een verdere samenwerking met de wielervereniging uit de provincie Flevoland. “Bij FRTC Almere hebben ze een enthousiaste ploeg mensen met mooie ambities. Met de geplande aanleg van een wielerparcours zijn ook de faciliteiten meer dan goed. Voorts werkt de vereniging al mooi samen met andere wielerverenigingen uit de regio. We zien heel veel potentie om samen met hen iets moois neer te zetten.”
 
Ook de voorzitter van FRTC Almere, Paul Groenenberg, is heel enthousiast. “Tot voor enkele jaren terug was er in Almere nauwelijks jeugd die deelnam aan wedstrijden. We vonden dat dit anders moest en zijn hier hard aan gaan werken. Samen met Team Jumbo-Visma hebben we een plan gemaakt om te professionaliseren. Dat we dan nu de bolletjestrui krijgen, is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Dit seizoen zijn we gestart met de Nieuwelingen, dat is de jeugd vanaf 14 jaar. Ook daarbij profiteren wij weer volop van deze samenwerking.”

Onze Ambassadeurs