Inspiratie en ontmoeting voor alle senioren

Geschreven door Redactie

 ‘Dat moeten jullie vaker doen!’.

 ‘Wat een interessante ochtend, en zó fijn om weer echt bij elkaar te kunnen komen.’
 
Zomaar wat uitspraken van deelnemers aan onze eerste inspiratiebijeenkomsten in het
najaar van 2021. Seniorenorganisatie KBO-PCOB pakt de draad weer op gaat vanaf maart verder met boeiende, inspirerende en gezellige bijeenkomsten.
 
Tijdens het ochtendgedeelte kunt u luisteren naar (bekende) interessante sprekers. De lezingen gaan over thema’s als zingeving, digitalisering en omzien naar elkaar. Maar ook interessant als u altijd al actief wilde worden bij een vereniging die er toe doet en zorgt dat uw kennis optimaal wordt benut voor het gezamenlijk belang van senioren. U kunt ’s middags meedoen aan verschillende workshops. Ook als u nog geen lid van KBO-PCOB bent, bent u van harte welkom. De bijeenkomsten staan in het teken van ontmoeten, inspireren en activeren. Deelname is gratis, net als de catering.
 
Op donderdag 7 april 2022 om 10:00 uur, vindt de Inspiratietour van KBO-PCOB plaats in Cultuurkoepel Heiloo, Noord-Holland.
 
Programma:
09:30 uur: Inloop
10:00 uur – 10:30 uur: Spreker – Jaap Jongbloed, presentator
10:45 uur – 11:15 uur: Spreker – Leo Fijen presentator, auteur en uitgever
11:30 uur – 12:00 uur: Spreker – Douwe Draaisma, psycholoog en schrijver
12:00 uur – 13:30 uur: Lunch
13:30 uur – 14:30 uur: Keuze uit twee workshops
14:45 uur – 15:45 uur: Keuze uit twee workshops
 
Tijdens deze ontmoetingsdag heeft u de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten. Ook kunt informatie krijgen van KBO-PCOB-afdelingen bij u in de buurt.
 
De tour is bedoeld voor deelnemers van 50 jaar en ouder, zowel leden van KBO of PCOB als niet-leden. Neem vooral ook een vriend(in), buurvrouw/ buurman of familielid mee!
 
Voor meer informatie over de inspiratietour kijk je op www.kbo-pcob.nl/tour. Hier vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen en informatie over hoe je je kunt aanmelden. Aanmelden kan ook telefonisch. Bel met de KBO-PCOB Servicetelefoon: 030 – 3400 655. Dit nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Onze Ambassadeurs