Speciale Nissan JUKE Kiiro met stoere en krachtige uitstraling

Geschreven door Redactie

Nieuwe, gelimiteerde uitvoering en tevens partner van de nieuwe Batman-film.

Nissan introduceert een speciale uitvoering van zijn compacte Crossover: de JUKE Kiiro.

• Nieuwe JUKE Kiiro met onderscheidende looks dankzij Ceramic Grey carrosseriekleur en gele exterieurdetails

• Bijpassend interieur met combinatie van grijze en gele accenten

• Samenwerking JUKE Kiiro en nieuwe Batman-film

• Speciale uitvoering leverbaar vanaf maart, beschikbaar in beperkte oplage

Voor de introductie van de JUKE Kiiro is Nissan een samenwerking aangegaan met Warner Bros. ter ondersteuning van de nieuwe Batman-film die op 3 maart 2022 in Nederland in première gaat. Het is één van de nieuwe films waar het komende jaar het meeste naar wordt uitgekeken, waarin Robert Pattinson en Zoё Kravitz de hoofdrol spelen. De Nissan JUKE Kiiro belichaamt de geest en is symbool van de ontwikkeling die Batman in de film doormaakt van bescheiden lid van de burgerwacht tot superheld.

Met de samenwerking wordt de relatie van Nissan met Warner Bros. voortgezet. Die begon in 2012 toen de eerste generatie Nissan JUKE NISMO op de markt kwam in de speciale uitvoering ‘Dark Knight Rises’ ter gelegenheid van de gelijknamige Batman-film.

Tien jaar later werken beide partijen opnieuw samen om de link van de Batman-films en de inmiddels iconische Nissan JUKE te bestendigen. De samenwerking komt tot uitdrukking in bioscopen, op social media en op billboards, met afbeeldingen van de Nissan JUKE in combinatie met Batman-illustraties.