Robin Gillebaard zet succesreeks voort

Met de winst op zak weer terug naar huis

Afgelopen zaterdag 18 december stond Robin Gillebaard voor de vierentwintigste keer in de boksring.

Net over de Duitse grens in Gronau was de twintig jarige Almeerder de op een na laatste partij. Drie rondes van drie minuten. Bij een gelijke stand, zal er nog een vierde ronde worden gevochten. Er moest een winnaar uit komen.

Robin en zijn tegenstander waren aan elkaar gewaagd. De eerste ronde begon direct goed. De twee heren kwamen beide fel uit de startblokken, scoorde allebei hun punten en waren scherp. Ook in de tweede en derde ronde was het een leuke partij om naar te kijken. Na drie rondes was het een gelijke stand en werd er dus een vierde en beslissende ronde gevochten.

Na vier rondes ging de winst naar de blauwe hoek. Robin Gillebaard ging met de beker naar huis. Ondertussen staat de teller op tweeëntwintig winstpartijen voor Gillebaard. Houd deze naam dus goed in de gaten, wie weet zie je hem binnenkort wel op tv.