Albert Heijn opent binnenkort nieuwe winkel in Almere

Geschreven door Redactie

In Almere Oosterwold, tussen Almere Hout en Zeewolde, komt een gloednieuwe Albert Heijn.

De winkel is van franchisenemer Bun en vestigt zich aan de Margaret Cavendishweg 95. Op die plek wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuw winkelcentrum. "Onze Albert Heijn is de eerste winkel die opengaat", zegt supermarktmanager Dennis Stam. "Dat gebeurt op dinsdag 12 april om 11:00 uur. Het wordt een groot en gezellig feest dat tot en met zaterdag 16 april duurt. Iedereen is van harte welkom!"
 
De nieuwe Albert Heijn wordt zo’n 1.800 vierkante meter groot en krijgt het nieuwste winkelconcept, met extra aandacht voor vers en gemak. Het team bestaat uit 120 medewerkers die afkomstig zijn uit Albert Heijn-winkels en nieuwe medewerkers. In winkelcentrum Oosterwold, ook een project van franchisenemer Bun, komen naast Albert Heijn en Gall & Gall nog zes andere winkels.
 
Albert Heijn Oosterwold krijgt een ruim opgezet versplein. Klanten vinden daar van alles, van prei en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en maaltijden. Dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, zorgt dat alles langer vers blijft. Ook komt er een ruim assortiment vleeswaren, kaas, tapas, brood en gebak. Bovendien worden onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen vers in de winkel gegrild.
 
De winkel wordt voorzien van elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. Afrekenen van de boodschappen gaat snel, want er komen tien zelfscankassa’s. Albert Heijn Oosterwold gaat extra services bieden met onder andere een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, een geldautomaat en een afhaalpunt van bol.com. Ook komt er er een mooie bloemen- en plantenafdeling. De winkel is zeer energiezuinig gebouwd. Er zijn ledlampen en de restwarmte van de koelingen wordt gebruikt voor verwarming.
 

"Ons openingsfeest start dinsdag 12 april om 11:00 uur", vertelt Dennis Stam. "Dan zorgt een dj voor lekkere muziek en krijgen klanten gratis koffie van de barista." De bekende, levensgrote hamster is natuurlijk aanwezig, net zoals op zaterdag 16 april. Die dag staat er een poffertjeskraam voor de deur. Klanten krijgen op vertoon van de kassabon een portie poffertjes. Ook dan is er muziek met een dj. "De hele week hebben we er speciale aanbiedingen en verschillende proeverijen. Kom langs! Wij willen graag kennismaken met onze klanten."

Foto: Albert Heijn, Dirk Brand

Onze Ambassadeurs