Zonnepanelen en warmtepompen niet aan te slepen

Geschreven door Redactie

Door de oorlog in Oekraïne en daarmee de grote tariefstijging in gasprijs is de vraag naar zonnepanelen en warmtepompen nog groter als normaal.

Next Generation Woning krijgt zoveel aanvragen binnen, dat zij hebben besloten om een Open Dag te houden op 9 april.

“Veel mensen zijn plotseling op zoek naar een manier om de explosie in woonkosten te temperen,” zegt Jan Otter van Next Generation Woning. Zijn inbox loopt inmiddels over. Investeren in energiemaatregelen is nooit eerder zo lonend geweest. “Met een Open Dag – ook een beetje bedoeld als feestelijke opening van ons nieuwe pand – kunnen we meer mensen ineens voorzien van de informatie die ze nodig hebben.

Next Generation Woning richt zich op de Flevolandse huizenmarkt, Het Gooi en de Randmeren. Wie denkt dat Almeerse huizen gekoppeld aan het warmtenet aan de exorbitante prijsstijgingen ontkomen: helaas! De prijzen van het warmtenet zijn namelijk gekoppeld aan de gasprijzen. “Wij bieden verschillende combinaties om elektriciteitsverbruik, gasverbruik en warmtenetverbruik te verlagen, soms zelfs naar nul.”

Otter wijst erop dat ook de Groene Karavaan op de Open Dag aanwezig is. Hier kunnen mensen informatie krijgen over het financieren van hun installaties met een woningabonnement van WOAB. Daarbij wordt de besparing in kosten gebruikt om een zonnestroominstallatie te bekostigen.

Verder zullen er ook verschillende leveranciers van Next Generation Woning hun materialen en expertise tonen. Wie geïnteresseerd is in isolatie, warmtepompen, zonneboilers, infraroodpanelen of laagtemperatuurverwarming kan al zijn vragen stellen.

De Open Dag van Next Generation Woning vindt plaats op zaterdag 9 april van 10 tot 16 uur bij hun nieuwe pand aan de Neonweg 80 in Almere.

Onze Ambassadeurs