Kou door je ramen? Kies HR++ glas!

Geschreven door Redactie

Gratis tochtstrip bij Energieloket Flevoland

Hou de warmte binnen! Heeft jouw huis nog ramen met enkel glas of gewoon dubbel glas? Ontdek wat het kost én oplevert als je die vervangt door HR++ of triple glas. Energieloket Flevoland geeft onafhankelijk advies en helpt bij vraagstukken over verduurzaming van jouw woning!

Om je ramen op een slimme manier te kunnen isoleren, moet je eerst weten wat voor glas er nu in zit. Dat bepaalt hoeveel je kunt besparen en of het de moeite waard is om het glas te vervangen. Hoe weet je wat voor glas er in jouw ramen zit? Enkel glas herken je waarschijnlijk wel: dat bestaat uit één glasplaat. Dat kun je goed zien op de plek waar het glas in het kozijn zit. Bij dubbel glas zie je aan de zijkant, bij het kozijn, een aluminium strip tussen de platen. Energieloket Flevoland geeft advies in energiebesparende maatregelen. Kijk op www.energieloketflevoland.nl voor meer informatie.

Gratis tochtstrip

Zorg dat de warmte niet naar buiten lekt. Wat helpt is het aanbrengen van tochtstrips. Je kunt nu een gratis tochtstrip bij Energieloket Flevoland aanvragen, via www.energieloketflevoland.nl/contact [vermeld bij de aanvraag: 'seizoenscampagne’ ]

Onze Ambassadeurs