Vandaag was De DoeDag van Almere On Stage!

Geschreven door Redactie

En hoe leuk was het om een aantal vmbo-leerlingen te mogen ontvangen bij Ons op kantoor van Ons Nieuws B.V./Ons Almere.

Deze leerlingen toonde interesse in Redactie en Journalistiek.

Na een introductie en rondleiding mochten zij ook nog een echt interview afnemen waarbij zij uitstekende vragen stelden.

Goed gedaan hoor Alyssa, Liam en Eline en heel veel succes!

Almere on Stage

Almere on Stage is een project waarbij beroepsoriëntatie en opleidingskeuze van vmbo-leerlingen centraal staat. Het jaarlijks terugkerende project Almere On Stage® levert een duurzame bijdrage aan de beroepsoriëntatie en het keuzeproces van leerlingen, om vroegtijdige uitval binnen het MBO te verminderen. De VMBO-ers van nu, zijn de enthousiaste MBO’ers van morgen, de doorzetters in het HBO van overmorgen en de professionals van de toekomst. Dit doen we door ruim 900 Almeerse VMBO leerlingen tijdens het #beroepenfeest in contact te brengen met zo veel mogelijk verschillende beroepen. Op de #Doedag gaan de leerlingen op werkbezoek om te ervaren hoe een werkdag eruitziet.

Onze Ambassadeurs