Reeks tentoonstellingen in Casa Casla

Geschreven door Redactie

Vanaf maandag 11 april zijn enkele werken van autodidactisch kunstenaar Simeon Terberg tentoongesteld in Casa Casla.

Deze openstelling warmt de bezoeker op voor zijn volledige tentoonstelling die in het najaar te zien zal zijn.

Simeon Terberg

Het starten met schilderen was voor Simeon Terberg, zoals hij het zelf noemt “als een sprong in het diepe”. Schilderen werd in de loop van de jaren zijn manier om storende, maar tegelijkertijd ook intrigerend gedachten uit te schrijven en daar uiteindelijk een beeld bij te maken. Terberg is momenteel in de leer bij Majeed Saeeyan waar hij nieuwe, meer klassieke schildertechnieken eigen leert maken. Naast de werken van Simeon die nu in Casa Casla hangen, zal er komend najaar een expositie te zien zijn van zijn oude én zijn nieuwere werk.

Casa Casla; een ontmoetingsplaats van en voor Almeerders

Casa Casla, gevesigd aan het Weerwaterplein 3 in Almere Stad is een ontmoetingsplaats van en voor Almeerders. De programmering bestaat onder andere uit exposities van lokale kunstenaars en debatavonden over actuele onderwerpen, met als doel Casa Casla een toegankelijke culturele broedplaats in de stad te laten zijn. Een plek waar Almeerders graag naar binnen lopen en hun activiteiten organiseren.
Casa Casla programmeert dit jaar een serie tentoonstellingen van uiteenlopende Almeerse kunstenaars. Simeon Terberg bijt de spits af met enkele werken en zal komend najaar een volledige tentoonstelling met feestelijke opening verzorgen.

Onze Ambassadeurs