3 Nieuwe auto's die deze maand verwacht worden

Geschreven door Redactie

Misschien zit jouw nieuwste droom auto er wel tussen!

Er blijven elke maand nieuwe auto’s uitkomen, maar ook deze maand worden er weer nieuwe mooi en luxe auto’s verwacht die misschien wel precies zijn waar jij naar opzoek was.

Citroën C5X: is het een sedan, een SUV of een stationwagen? Het is niet te beslissen, maar Citroën hoopt dat het de stagnerende grote automarkt nieuw leven inblaast. Zoals veel rivalen, zal hij worden geleverd met pure benzine- of benzine-PHEV-aandrijflijnen, terwijl fans van oude Citroëns blij zullen zijn om te zien dat hij een hydraulische schokdemping gebruikt, die de rijstijl van historische Citroën-sedansauto's nabootst, zoals de DS en CX.

Mercedes-AMG C63: Tot op zekere hoogte zullen de nieuwe versies van de C-Klasse sedan en stationwagen business zijn. Meer dan 500 pk en het soort uitlaatgeluid dat de meest mensen geamuseerd zal houden. Maar deze keer is er een wending. Weg is de V8, vervangen door een gehybridiseerde en turbocharged 2,0-liter viercilindermotor.

Porsche Cayenne: Nieuwe bumpers en een licht gereviseerde cabine voor het grootste model van Stuttgart. En waarom zou Porsche zich met veel meer moeten bemoeien, aangezien de Cayenne-reeks sinds de lancering constant is afgeremd. Nu verkrijgbaar met in totaal 13 verschillende modellen om uit te kiezen, waaronder de nieuwe Cayenne Turbo GT, er is echt een versie die de meeste bases dekt.

Onze Ambassadeurs